donderdag 19 januari 2012

Being creative: Week 4

Hallo iedereen, dit is alweer de vierde schoolweek van mijn creativiteits beleving!
Eerlijk is eerlijk, deze week heb ik niet veel creatieve dingen gespot. Maar zoals jullie weten, ben ik een grote fan van Rihanna.
Rihanna vind ik een erg creatief persoon vooral met haar outfits! Haar outfits zijn zo creatief in elkaar gezet, hieronder de outfits die mij aanspreken.Rihanna kan zeker de colourblocking hebben! Rood haar, roze top, oranje broek en gouden pumps. Wie had gedacht dat dit een geslaagde outfit kon zijn? Rihanna bewijst het ons.Rihanna brengt ''creative'' to a next level. Deze outfit zal ik niet zo direct kopiëren, omdat ik het ''net niet'' vind. Geslaagd is het niet, creatief wel!Het maakt Rihanna niet uit wat voor troep je haar geeft, she will rock it! Hoe maak je kickbox shorts fashionable? Rihanna doet het ons voor. 
Dit is zeker een fashion FAIL. En dat is te danken aan de afschuwelijke opa pantoffels. Voorderest is haar outfit supercute, alleen een paar felroze pumps ontbreken in deze outfit. Alhoewel is deze outfit creatief bedacht. De aandacht heeft ze in ieder geval gekregen!

1 reacties:

Luna zei

Rihanna heeft een leuke stijl! Maar op die laatste foto ziet ze er inderdaad minder leuk uit...

Een reactie posten

 
Copyright © ThatGalAsh | Theme by BloggerThemes & frostpress | Sponsored by BB Blogging